Nyckeln till mod - Nora Roberts

Den tredje nyckeln

WARRIOR´S PEAK, DET STÅTLIGA HUSET på höjden ovanför den lilla staden Pleasant valley, börjar bli bekant för Zoe McCourt. Genom ödets mystiska irrvägar har hon tillsammans med de nyfunna väninnorna Malory och Dana blivit indragen i sökandet efter de tre magiska nycklar som enligt legenden håller tre prinsessor fångna i en djup sömn.
Malory och Dana har redan lyckats finna sina nycklar. Nu är det bara Zoe kvar. Mot henne står fruktansvärda krafter, men på sin sida har hon förutom väninnorna även Bradley vane, välbeställd arvtagare och charmör. Zoe sliter för att få ihop vardagen och arbetet med den nyöppnade skönhetssalongen samtidigt som hon kastar sig in i det riksfyllda sökandet efter nyckeln.
För att komma åt den tvingas hon rannsaka de val hon gjort genom livet, och de möjligheter som ligger framför henne. Har hon modet att välja kärleken ännu en gång?

Detta var den avslutande delen i Nora Roberts trilogi om tre unga kvinnors sökande efter sanningen och lyckan. Dom två tidigare heter: Nyckeln till ljuset - Nyckeln till sanningen. Men dessa två har jag dock inte läst.

BETYG: 3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0